Våra tygaffärer Kungsbacka & Göteborg

Myrins är en komplett tygaffär, med mängder av textiler. Vi erbjuder alla typer av tyger: tunna, mönstrade, enfärgade, linne, sammet m.m.

 

Vi har möbeltyger, enfärgade och mönstrade som passar utmärkt för att klä om möbler eller bara om du vill ha ett kraftigt tyg som skall tåla mycket. Vårt sortiment på gardintyger kan variera från butik till butik men vi har allt inom de senaste trenderna. Förändra ditt hem med nya gardiner, prydnadskuddar eller annan textil. Hos oss kan du även hitta ett stort sortiment av gardinskenor och stänger. Vi har takskenor och gardinstänger med alla tillbehör så som fästen, fingerkrok och draperiskenor.

 

​Vi på Myrins arbetar ständigt för att uppdatera sortimentet på mode. En komplett avdelning med allt som infattar: jogging, velour, trikå, duchesse, viskos, lakansväv, barntrikå och mängder med sytillbehör som symaskinsnålar, band, spets, knappar, öljetter, sytråd.

 

Myrins, din tygaffär i Göteborg, som hjälper dig med sömnad och montering. Du kan även få tips och råd om hur du syr eller monterar dina gardiner av oss.

 

Vi erbjuder våra kunder ett helhetskoncept med hög kvalité och känsla för detaljer. Varje sömnad, stor som liten, är unik och vare sig det är enstaka gardiner eller större projekt lägger vi ner vår själ i att det ska bli av högsta kvalité.