Gardiner, mörkläggning & inredningstextilier till kontor i Göteborg

Inredningstextilier, gardiner och mörkläggningsgardiner är en mycket viktig faktor för att skapa en god arbetsmiljö på kontoret. Myrins Textil i Göteborg bistår med erfarenhet och personlig service under hela processen vid inredning med gardiner för företag i Göteborg. Du kan få rådgivning på plats hos er innan vi syr upp era inredningstextilier i vår stora syateljé. Vi kan även ombesörja montering av skenor och kontorsgardinstänger.

 

Med kontorsgardiner betonar du en stil, som kan vara allt från modern, traditionell, retro eller ombonad till ljus och luftig. Inredningen på arbetsplatsen har dessutom stor betydelse för arbetsmoral, tillfredsställelse och produktivitet. Bland annat är ljusinsläpp, akustik och estetik avgörande för välbefinnandet. Vi tar fram gardiner och andra kontorstyger i alla stilar, mörkläggningsgardiner, avskiljningstextilier, solskydd eller ljuddämpning.

 

Luta dig mot vår kunskap och erfarenhet: rådfråga oss. Vi utgår från er stil och den funktionalitet som ni behöver i era lokaler. Du får hjälp att välja tyg, mönster, design och upphängning.

Kontakta oss för offert på kontorstyger i Göteborg.

Kontakta oss för mer information